tisdag

hej alla ! :D
det har inte hänt så mkt idag , men vi slutade tjugo över tolv .. fett skönt.
när jag hade slutat så var jag med cissi ett par timmar .. vi gick ner till konsum och påväg ut från konsum så mötte jag felix , bästavän (a) :) <3 taha.
jag och cissi satte oss iallafall och åt massa glass! efter ett tag så tog vi moppen upp till skolan igen.
cissi åkte hem rätt så tidigt , och jag satt kvar ett litet tag i båset med pantzar , charlie och tim :)))
när vi hade suttit där en liten stund så skjutsade charlie och tim mig till bussen och så åkte jag hem .. rätt så skönt faktiskt, har varit lite småtrött idag(!)
när jag kom hem så pluggade jag lite matte , eller jag gjorde en uppgift .. men de är ju alltid nåt ;P och när jag var klar med de så tog jag en lite promenad med hunden , han var faktiskt ovanligt duktig ;O haha!
jag var ute med han ett tag och kastade lite pinne och så ;P
när vi kom in igen så kollade jag på Vänner :))
nu så sitter jag här och skriver , och ska väl sitta här ett bra tag antar jag ;) haha.
men iallafall , imorgon så är det valborg(!) jag skulle egentligen inte ha fått gå ut men nu så ska jag typ vara med jonna :D <333 vi har inte umgåtts så mkt så det ska bli otroligt roligt! Barndomsbästis (a)
skriver kanske mer imorgon om jag hinner , men nu ska jag göra nått x)
pusspuss<3

sis'bvän'

idag så har jag varit med fanny :)) <3 och så var jag även med felix bästavän och anton och några som jag vette fan vilka de var. :P först så var vi nere och åt på grillen och när vi hade ätit så gick vi upp till fotbollsplan och satt där med felix och typ kollade på fotboll ;) har inte så mkt att skriva om dagen för det hände inte så mkt mer , men det var kul! sen så drog felix iallafall och då blev de inte lika roligt, haha .. men de är klart att det var kul med fanny(a)<3
jag iallafall hem ungefär vid halv sex.
nu så ska jag iväg och äta men puss på er alla !

tack för en otrolig dag med fanny sis' och felix bästavän' <3nibetyder

söndag

vart en seg dag idag .. skola imorrn -.-
idag så åkte jag till cissi vid ungefär 12.30 , jag var där ett tag .. hennes mamma kom med donken :)
när vi hade ätit så gick jag , cissi och robin till challe .. fast jag drog typ direkt till syster yster <3
hon hade vart på ikea och shoppat massa så¨jag hjälpte henne lite :)  vi åt paj och rensade en massa , jag fick finfina kläder också ! :) vi åkte till coop och handlade mat och när vi kom hem igen så rensade vi lite till och lagade sedan mat , det blev supergott !
efter maten så åkte vi till coop en gång till ;) , och sen så skjutsade emma hem mig , när vi klev ur bilen så fick hon sin present ,de verkade faktiskt som att hon var nöjd , hoppas jag har rätt (a)

tjejkväll

nu så har jag precis kommit hem , idag så åkte jag hemifrån ungefär vid halv två ..  då så åkte jag till grillen och mötte cissi , pantzar och challe .. sen kom även robin och tim :)
vi satt där ett tag och sen så kom carola (cissis mamma) och hennes kompis monica och hämtade oss., och så hämtade vi en till kompis till carola (veronica). 
först så åkte vi till sickla och cissi köpte massa kläder , :) när vi hade vart i sickla så åkte vi till nån kina-resturang i finntorp. de va värsta äckliga gubben där som typ förföljde mig och cissi :O ´han måste ha haft nått seriöst problem asså! de va iallafall jättegod mat även fast man tappade aptiten lite smått av den där äckliga gubben!
efter vi hade ätit så åkte vi till söder för att vi skulle på bio , vi såg Fools gold .. den var faktiskt jätte bra och rätt så rolig. och jag måste ju bara säga att killen där är ju bara sååååå snygg ! :)))
efter bion så skjutsade de hem mig och nu så sitter jag här x)   jag har iallafall haft sjukt kul idag , kul att träffa lite nytt folk. :) imorrn så ska jag nog in till stan och köpa hårförlägning och så ska jag fira syster som fyller år idag! :D, för de hann jag aldrig göra idag .. förlåtförlåtförlåt!
GRATTIS SYSTER, JAG ÄLSKAR DIG ! <3 :)))
                                      
  

image9

han är ju sååååå snygg! =))))






 


äntligen

har precis vaknat , vaknade av att de va stekhett i rummet -.-  plus att jag har sovit cpe dåligt för att min mobil ringde hela natten. ;P men nu har jag iallafall vaknat x)
idag så ska jag vara med cissi , <3
tänkte skriva igår men jag orkade inte så jag kan skriva nu istället , igår så hämtade jag liam efter skolan och åkte hem till mig med han :) vi åt glass och lekte i lekparken, haha .. lite senare så kom viktor och hämtade han och då kom cissi robin och pantzar och hämtade mig med moppe och så åkte vi till cissis pappa i boda.
dom åt middag och när de hade ätit klart så åkte vi till hemmesta och spelade fotboll och körde jude, haha x)))
på kvällen så åkte jag hem , fett synd eftersom att de va fett kul (aa) ;)
menmen , nu ska jag äta frukost men hare bra alla! <3

image5
taha, jag och cissi (a) <3


torsdag

Hej sötnosar ! :)
idag så har de varit ännu en hemma dag , imorrn får jag gå ut  :D
efter skolan idag så var jag med cissi och pantzar , vi var hemma hos pantzar och åt våfflor .. när vi var klara så satt vi en stund i båset och sen så körde pantzar mig till hagaberg och så tog jag bussen hem.
på bussen så höll jag på att spy , haha .. tänker inte berätta varför till hela sverige men jag har mått otroligt illa hela kvällen. x) skulle tagit en långpromenad med hunden men jag mådde för dåligt, ahaha.
jag har faktiskt pluggat lite spanska också , för jag måste ta igen allting till omprovet .. har faktiskt gått väldigt bra (stolt*) förresten så har de vart helt oooootroligt varmt idag asså!, gud va skönt! :) <3


image1

23 april

tråkig dag idag .. ingenting speciellt har hänt , verkligen ingenting. -.-
men iaf , igår så skrev jag typ värsta långa texten och sen så blev de helt cpe så hela texten försvann ., jobbigt läge :P jag orkade inte skriva om hela texten (för den försvann
två gånger) så därför kan jag skriva lite kort om vad jag gjorde igår. först efter skolan så var jag med en kompis , och när jag kom hem så tog jag en sväng ut med hunden i skogen. Jag blir så otroligt trött på att min hund är så himla korkad , helt seriöst så fattar han ingentng! men han är så söt ändå :)
snart så ska jag nog gå en lång promenad , har ändå inget bättre för mig ;D
måste bara säga att de har varit jätte varmt idag ju , de är fan sommar! :D
faaaan va jag längtar till den 'riktiga' sommarn!!
taha , de va inte så mkt jag kunde skriva eftersom att jag typ inte har gjort nånting men när jag får gå ut igen så kommer jag ha massor att skriva ;-)
pusshej på er alla!


image2

ouzo , sötnos då ! :)

<3

man inte hur mkt man älskar någon förrän man har förlorat den <3


helgen

hej alla!
även fast jag bara hade skrivit typ två inlägg i min förra blogg så blev de en liten saknad .. plus att jag har börjat att läsa massa andra bloggar , så nu så ska jag verkligen komma ihåg att skriva lite varje dag :)
ska berätta lite kort om vad som har hänt under helgen ,
i fredags så var jag med matilda en stund efter skolan .. vi åkte till gurra , tog bussen in till slussen , tillbaka til gurra och sen så åkte jag tillbaka in till stan igen .. haha , lite meningslöst men jag har faktiskt saknat matilda väldigt mkt, så de var kul ändå :) <3
efter de så åkte jag in till mina kusiner , de blev en lugn kväll med lite film och godis .. (:
i lördags så satt jag , anton och vera och spelade nått spel på datan ... snacka om beroende framkallande , haha ;) senare på dagen så gick vi till donken och käkade sen så var jag och vera i vasaparken typ hela kvällen (: på vägen hem så hyrde vi film och köpte godis .. trevligttrevligt.
och idag , söndag , så har jag varit med cissi bästavän .. <3
jahaja , så såg min helg ut .. inte direkt gjort nått speciellt men ganska skönt ändå :)

image3 image4




RSS 2.0