tre veckor at mammas place

som jag skrev så skulle jag vara med mackan , jag gick till han och vi kollade på High school musical (a) väldigt trevligt. efter filmen följde han mig hem och sen så har jag bara suttit här framför datorn typ. :)
imorgon så ska jag åka till min efterlängtade mamma och lillebror! YAY! (a) <3
ska vara där i tre hela veckor ;O både jobbigt och kul :)
vet inte riktigt vad vi ska göra .. men nånting kul hittar vi nog på. :)



dom där dagarna , dom där perfekta dagarna .. :'/
jag älskar dig <3

comviq

min braiga syster ringde alldeles nyss och snäll som hon är hade hon fixat ett comviq kort till mig .. så alla som har comviq , skicka en kommentar med era nummer (och namn) så får ni kanske ett gulligt sms. (a)


film by my self

igår så gick hade jag filmkväll all by my self X)

jag såg high school musical två gånger :) I JUST LOVE IT! <3 (a)

ville åka till matilda på kvällen men den sista färjan hade redan gått , men så er att på en ö. ;) man vänjer sig ,höhö
menmen, jag satt och kollade på film och satt framför msn och pea och typ så. :P
fram mot typ 11 så blev jag lite mörkrädd , var ensam hemma och hörde massa utifrån. ;O moaha , läskigt värre. vid typ halv ett eller nått så kom pappa hem och då satt jag och snacka med han ett tag. ( :

nu så har jag precis ätit lunch och sen så ska jag nog vara med mackan ett tag, och senare när pappa kommer hem så ska vi in till vaxholm och äta middag ..  : )


världens godaste (a)


skamligt

satt och tänkte alldeles nyss och kom på att vädret den här sommaren (hittils) har varit CEPE DÅLIGT!
och sen så kom jag också på att det fan snart är juli och jag har badat en gång i år . EN GÅNG!
det är ju skamligt ;O , tycker jag iallafall. (a)


solen borde skina sådär (a)

back on öde ön

kom hem för ett litet tag sen .. så nu är jag back on the öde ö! ;)
jag har iallafall haft det himlans kul med fanny och matilda .. (a) idag så åkte jag och fanny till centrum , för jag var tvungen att köpa en foundation och sen så hann vi inte med så mycket mer innan jag åkte hem.
har inga planer för ikv , ska snart äta middag och efter det så funderar jag på att ta en sväng med ouzo och gå och köpa godis.  :) på tal om godis så måste jag gått upp 10 kg med tanke på hur mycket godis jag har ätit de sista dagarna , maha. (a)

nu så är det så att saknaden är enorm nu vännen .. det har iförsig gått typ två dagar , men du är en sån bra vän att det bara  inte går att vara ifrån dig. (a) hoppas att ni åker ur den där äckliga cupen nu , så du kan komma hem! :D
jaja , du vet att det är du som betyder allra mest.
jag älskar dig <3

bio

sitter hemma hos fanny och väntar på att fanny och matilda ska sminka sig färdigt .. dom verkar inte bli nöjda med nånting X)
menmen , vi ska iallafall på bio .. och om det blir som vi har tänkt oss så ska se på 'Dumpad'.
efter det så ska vi äta och sen så ska jag och matilda nog sova här igen. : ) det blir nog superkul! (Y) <3
igår så gjorde vi typ ingenting speciellt .. var ute lite , åkte och köpte godis .. och satt bara hemma hos fanny och tjockade oss , men vi hade det roligt iallafall!

värmdö here I come again

jag har precis varit ute med min supersöta hund Ouzo. : )
gick och mötte Tobbe och så gick vi en promenad .. tack för sällskapet. (a) <3
sitter just nu och väntar på att pappa ska komma hem .. jag ska åka till värmdö , äntligen! X)
jag ska vara med matilda och fanny och så ska jag även sova hos fanny (a) KANONKUL!

jag saknar min jonna. :'(


ny design

som säkert alla ser så har jag fixat till min blogg .. (a) smh @ hjälpte mig , så nu vet jag hur man gör. ( :
jag tycker iallafall att det här var mkt finare än innan , vad tycker ni? : )
just nu så vet jag bara hur man ändrar bakgrunden och headern men jag får luska ut det andra också .. kan lite halvt om texten också , som ni kanske ser (?)

gonna miss my baby

nu så är det så att min hunnybunny ska åka på fotbollscup i västerås imorgon , och kommer vara borta några dagar .. beroende på hur långt de kommer i cupen och såå ..
jag kommer sakna dig otroligt mkt gumman och jag hoppas att ni åker ut först av alla så du kommer hem snabbare! :D  moaha. (a)
usch, det kommer vara tråkigt utan dig alltså!
glöm aldrig att jag älskar dig och att det är du som betyder allra allra mest! <3



BÄSTAVÄN

seeeeeeeeeeeeeegt

usch vilken seg dag igår alltså! ingenting alls har hänt , verkligen ingenting. jag och jonna tog en sväng till vaxholm och så plockade jag lite blommor och gick till farmors grav .. saknar </3
efter det så gick vi och åt på parkgrillen. senare på kvällen så  åkte vi in till vaxholm igen , seeeeeeeeeeeeeeegt säger jag bara! jonna åkte hem med tio färjan och jag gick hem och åt ..
när vi var i vaxholm så såg jag vääääääääääääääärldens sötaste chihuahua och då kom jag på att jag bara MÅSTE köpa en .. världens sötaste djur alltså. jag har ju velat de i flera år men nu så ska jag fan de på riktigt!




titta liksom så SÖT!

vilken sommar , höh

jag och jonna har precis vaknat , hon sov här i natt igen. :) igår så var vi med calle och cc , kollade på film och sen vid ungefär sex så åkte vi hem till jonna och åt och packade för att hon skulle på träning. jag satt och kollade på träningen i en och en halv träning .. uttråkat -.- plus att det spöregnade och var svinkallt .. VILKEN SOMMAR VI HAR VA ?! höhö , sajk.


idag så vet jag inte vad vi ska göra .. vi ska nog gå upp och köpa lite godis iallafall (a) och vi kanske hittar på nånting annat på vägen. :) vad ska alla göra idag? :)



'jag har tappat hoppet om det ni kallar äkta kärlek'

myskväll

igår kväll så kom min efterlängtade jonna till rindö och sov här. :) jag tog en promenad ner med ouzo och mötte henne vid färjan. vi bor så långt bort så man måste åka färja - ja ! ;D vi bor i ett typ jätte litet hus , men själva stället är fan nice att bo på .. (a) på kvällen så skulle jag och jonna ut för att leta upp några killar men såklart så var heeeela ön helt öde. -.- när vi var påväg hem så såg vi två killar i ett fönster som vi vinka ut .. supersöta (a) det kom sedan fler och till sist så gick vi hem til dom , bara två av dom (de första). måste ju bara säga att vi hade det väldigt kul , sköna lirare alltså ;) men till slut så gick vi hem .. i spöregnet ;O vi kom hem nån gång vid 3. :)

just nu så är klockan sju på morgonen , och jag och jonna har varit vaken i en timma ! , tro det elr ej ;O det var tänkt att vi skulle tagga vid sex men det blir vid tio istället .. :) och juste , det där med bilder i min blogg .. just nu så har jag ingen kamera som funkar men pappa ska köpa en ny så alldeles snart blir det fullt med bilder här i bloggen. :) nu så ska vi haffla lite. (a) :)

puss på er!


flyttat

som jag nog har skrivit i något tidigare inlägg så ska jag ju flytta till stavsnäs .. men just nu så har jag precis flyttat till Rindö , kommer bo där bara just nu .. så det är alltså bara tillfälligt.
men sen så är det tydligen inte helt säkert att vi ska flytta till stavsnäs .. fast jag vet ingenting ännu.


sluta bara

ni har säkert läst mlis blogg .. (inlägget heter HAHA typ) där hon anklagar mig för att ha skrivit alla anonyma kommentarer om henne .. men vännen , jag har bättre saker för mig än att sitta och kommentera anonymt i din blogg , så sluta håll på! jag känner dig inte , så jag har ingenting att säga dig .. jag har heller ingenting emot dig , men det är omoget att du ska anklaga mig. tro vad du vill , men jag har inte skrivit en enda kommentar!


midsommar

det blev inte en sån lyckad midsommar om man säger så .. eller jag vera och tiana (mina kusiner alltså) skulle ner till midsommarstången i evlinge , men när vi kom ner dit så var allting redan slut .. då så åkte vi till hemmesta , och precis när vi kom dit så hade allting just slutat .. typsikt. -.-
så vi gjorde inte så mkt .. jag och vera åkte senare på kvällen för att köpa godis , men alla affärer var såkalrt stängda ,.

sommarlov?

Hej på er alla läsare !
idag så har jag spenderat dagen (även igår) tillsammans med mina underbara kusiner , mormor och morfar. x )
vi har inte gjort något speciellt .. jag och vera tog en sväng till hemmesta och köpte lite godis.
väääääldigt trögt sommarlov ! hallå ?!, det känns liksom inte ens som sommarlov .. eller vad säger ni?
det kan ju åtminstonde vara lite soligt tycker man!
imorgon så ska jag nog vara med cissi och sedan kanske med jonna , inte helt bestämt ! men det blir säkert en rolig dag. nu så ska jag och mina kusiner ha en liten extreme makeover (a)

// f

uppdatering

har inte skrivit på ett tag nu , vet inte varför .. har liksom inte haft lust. x )
men jaghar inte gjort så mkt, varit med jonna mest som vanligt. (a)
jag hinner inte skriva nu heller för jag måste fixa mig , jag ska nämligen åka och träffa mormor, morfar och mina söta kusiner , men ni får ha det så bra !

vindruvetävling

haha , som jag har sagt tidigare så har jag och jonna rätt så sjuuuk humor .. här om dagen så hade hon och jag vindruvetävling. (a) jag fick in tio stycken i munnen och jonna fjorton .. fast hon spottade ut hälften och jag åt faktiskt upp alla .. då vann väl jag , elr vad tycker ni ? : )


synd det att hon ska spotta ut alla ?  ; )


humoreliten alltså !

myskväll

jag har precis kommit hem nu. : ) är otroligt trött , men jag var tvungen att skriva lite blogg och så.
vid ungefär fem-sex nån gång så åkte jag cissi och carola och hämtade carolas kompis och åkte sedan till söder och åt. : ) när vi hade ätit så åkte vi till bion , där vi fick vänta i 45 minuter .. ! menmen, vi såg iallafall 'Brudens bäste man'.
den var sjukt bra , en film som jag verkligen tycker att alla borde se. : ) !
lite smått tråkigt att det var så dåligt väder första dagen på sommarlovet , fast det blev ju en mysig dag iallafall. (a)

jag ska nog gå och sova nu , jag ska möta jonna, carlos och persson ett i centrum imorrn .. så jag måste upp i tid.
sov så sött.

 okejokej , jag vet att man inte ser nånting alls . men den var bra iallafall.

grisslinge

igår så var jag på grisslinge med jonna , carlos , paulina och adis.
det var kul att umgås och så , men de där på grisslinge var ju hur tråkigt som helst .. och väääldigt tråkigt folk också!
menmen , det var mysmys. : )
någon mer som var där ?
har tyvärr inga bilder från varken skolavslutnigen elr från kvällen ..


skolavslutning

nu så sitter jag här helt fixat .. ska snart åka.: )
som jag sa igår så har jag på mig en rosa klänning och jag har inte bestämt mig om jag ska ha vita elr beige skor.. igår så fixade jag iallafall naglarna , och målade dom rosa. (a) mina tånaglar målade jonna igår (haha) så jag målade över med rosa där med!
har ingen aning om vad jag ska göra med håret så jag satte bara i löshåret.
nu så ska jag fixa lite småsaker , ha en bra dag! <3

en dag kvar!

det ska bli så skönt med sommarlov alltså!
jag har precis duschat och gjort hårinpackning och jag funderar på att sätta på lösnaglar också.
är det någon som har en idé om vad jag ska göra med mitt hår imorgon? : )
jag ska ivarjefall ha på mig en rosa klänning och vita skor.
nu så ska jag ner och äta lite middag .. lite sent ute.
puss på er!


klassens dag

idag så var det ju meningen att vi skulle åka och bada i boda , men eftersom att det regnade så tog vi en promenad (typ 10 min) och sen så kollade vi på film (Mean girls) och efter det så fick vi sluta.
jag , jonna och pau drog till donken och sedan till Farstaborg för att kolla på fotboll mellan kvarnbergets nior mot alla lärare. vi såg inte hela .. jag och jonna åkte till henne och sedan lite senare så åkte vi till donken igen :)
vi hade ingenting att göra så vi åkte till hemmesta och kollade på lågstadiets skolavslutning och träffade även stefan där. jag måste ju bara säga att hans lillebror är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SÖT!
och min älskade syster Fanny var där och hon var SUPERDUPER FIN! jag älskar dig gumman!

imorrn så har ju då jag skolavslutning ! , vet inte riktigt vad jag ska göra efter .. vad ska ni göra? :)


fanny go's BABY!

jag måste berätta en sak så att alla vet .. när jag var hos jonna i helgen så såg vi på 'Dirty dancing' och för er som har sett den så vet ni säkert att det finns en tjej där som heter eller kallas för 'Baby' .. när jag såg att hon kallades för det så blev det typ ''fett ballt , tänk att kallas de liksom''  och så sa jag till jonna att jag ville bli kallad för Baby ..
därför så tycker jag att alla ska börja kalla mig det nu. (a)

dålig humor ?

jag har tänkt på en sak .. det är att jag och jonna alltid skrattar åt typ ingenting. ifall någon typ frågar vad vi brukar göra så blir det typ ''ingenting speciellt'', men ändå vet ju alla att vi alltid har sjukt kul tillsammans! :)
jag undrar det ifall vi bara är lättroade eller har otroligt dåligt humor? själv tycker jag ju att det är världens bästa humor men jag undrar vad alla andra tänker om oss, haha. (a)



höööh, det där är alltså en litenliten bit av våran humor.
erkänn att det ser sjukt kul ut ?
det var det iallafall , och det är det alltid. <3

gogos

när jag var hos jonna här om dagen så låg det en leksak på hennes matbord och gissa vad det var? (a) MAAAHA!
det var två gogos elr vad det nu heter/stavas. jag och jonna brukade alltid leka med såna när vi var små, tihi. ;D så det väckte minnen. :)

inte så bra bilder, men så ser dom ut iallafall.


brun+motion, samtidigt!

haha, jag och jonna har kommit på feta smarta saken! :O det är att ifall vi spelar basket så blir vi både smala och bruna! det är ju iochförsig fett praktiskt , elr vad tycker ni? ;)
det är väl mest vad vi har gjort i helgen. jag har sovit hos henne sen i torsdags .. mysmys.
vi har typ spelat basket , solat, badat, gått, cyklat .. haha , ja ni vet .. vi vill alltså bli smala och bruna som sagt! även fast jonna redan är det! :D

menmen, nu så är det bara tre dagar kvar i skolan ..
måndag -> städdag
tisdag -> klassens dag. (bada i boda)
onsdag -> skolavslutning! (a)
snacka om att det ska bli skönt med sommarlov! :D och brun som fan ska jag bli också. (aa)
puss på er!


Custom bike show 2008

i lördags så var jag och pappa uppe i norrtälje på ''Custom bike show''.
det var någon motorcykel grej , med utställningar och lite sånt!
jag hade inte direkt sett fram emot det så mycket , tänka liksom att det var något med massa äckliga mc-knuttar haha , men till min stora förvåning så var det hur mkt SÖTA killar som helst! så det var ju lite småkul. ;)
den allra sötaste killen råkade jag faktiskt veta vem det var också , så jag ska nog söka upp han .. haha.
jag fick iallafall jätteont i häcken när jag satt på motorcykeln över 30 mil! :O
taaaha, men det var iallafall trevligt att umgås med pappa en hel dag. :)

snabbt inlägg

nu så är dt så att jag har det väldigt bråttom så jag skriver bara kort!
jag sov ju hos jonna inatt igen och gick upp kvart i åtta. jag missade såklart bussen från jonna så jag fick gå ner till hemmesta vägskäl .. när jag skulle kliva på bussen i ålstäket så var den proppfull (!)
men nu så ska jag och pappa iväg till norrtälje.
vad ska ni göra idag?


en vecka sedan

för nästan exakt en vecka sedan så mådde jag så bra som man bara kan må! jag var på toppen humör hela tiden.
efter några dagar så hände det något , och den glada personen inom mig försvann.
tänk att sååååå mycket kan förändras på bara en vecka , är det inte otroligt?!
jag mådde sjuuuukt bra då verkligen och nu så känner jag press från alla håll!
seriöst så vet jag inte vad jag ska göra ?
hur jag än kommer göra så kommer någon bli sur eller något .. menmen, nog om det.
snart så ska jag åka till min lilla pingla jonna (a) , jag har inte träffat henne på hela dagen och tro det eller ej men jag saknar henne faktiskt jätte mycket, så det ska bli super kul!
jag kommer hem imorgon tror jag och sedan på lördagen så ska jag och pappa åka till norrtälje!
HA DET BRA SÖTNOSAR!


jag saknar dig

jag förstår inte hur allt gick till.
på bara typ fyra dagar så var allt borta, verkligen allt!
en sak med mig är att om jag gillar någon så kan jag märka på direkten om det är en sådan person som jag skulle kunna ligga och gråta över i veckor .. eller om det är någon som jag liksom bara gillar lite.
du var en sån person som jag gråter över .. jag gör det verkligen.
första gången jag träffade dig så märkte jag det .. direkt när vi inte var med varann så kunde jag sitta och tänka exakt varje sekund ''undra vad han gör nu''. i min värld så handlade allt om dig.
du var verkligen något speciellt .. och om du inte skulle vara det så skulle jag aldrig vara så säker. om du inte hade varit något alldeles speciellt så hade jag aldrig end tänkt en tanke ''du&jag'' liksom.
som sagt så var allt borta över fyra dagar .. allt gick så snabbt!
vi umgick massor och det var verkligen helt underbart .. men vad gjorde jag för fel egentligen?
om du ska vara såhär så vill jag inte ha något med dig att göra och jag vill aldrig aldrig mer ha något med dig att göra , jag vill aldrig mer ens se dig! om jag skulle träffa dig igen så skulle jag bara bli ledsen , det skulle väcka minnen och jag vill inte ha det så. visst , det kan vara som det är .. men det var dåligt gjort det du gjorde.
du är en sån person som jag skulle kunna säga ''jag älskar dig'' till , och verkligen mena det på riktigt.
</3

trettio grader

sitter inne och har en liten 'solpaus'  , i sommar så lovar jag er .. att jag ska bli så otroligt brun att ni inte själva anar dt! (a) jag ska snart ut igen men jag kände att jag bara  var tvungen att skriva i bloggen , dt var typ två dagar sen!
dt har inte hänt så mycket på sistonde , eller jo .. dt har hänt rätt mycket men inget liksom jätte stort om man säger så .. och inget som är värt att alla får veta.
igår iallafall så vart dt första doppet för mig (a) haha, känner mig lite sent ute men bättre sent än aldrig.
när jag ändå skriver om sol och värme så måste jag bara säga att termometern hemma hos mig visar 30 grader! fett mys med sommar äntligen .. men dt känns som att den här sommaren har mycket problem att komma med, men man vet aldrig som händer!


sårat -> sårad

under hela mitt liv , eller dom senaste åren vill säga .. så har jag sårad väldigt många. :/
jag vet inte varför , det har bara blivit så .. jag har inte tänkt på vad jag har gjort och så har allting bara blivit helt fel!
sedan så har jag själv blivit sårad och playad , och när jag vet hur ledsen man blir så får jag så himla dåligt samvete. jag vill säga förlåt till alla .. jag har inte tänkt mig för.
det kanske är sent att säga det nu , men jag vill bara att ni ska förstå.
fast alla är ju faktiskt inte mitt fel, jag kan ju inte rå för att folk går runt och tror att vi är på g när jag inte ens har sagt nått , men jag vet hur de känns att verkligen älska nån på RIKTIGT, tro det elr ej!
<3


löshår

hej på er ! :)
jag kom på att jag inte har skrivit på evigheter .. :O jag har haft mycket för mig :)
orkar inte berätta så mkt om vad som har hänt , för det är inte så mkt speciellt .. men idag så har jag iallafall satt på hårförlängning ! :)
det blev faktiskt rätt så bra , men jag har inga riktiga clips än så länge , får köpa de i helgen!

image37
image38
image39
vad tycker ni? :)
alltså det ser inte så äkta ut just nu , sitter bara slarvigt på! ;)

RSS 2.0